logo Edgewell personal care
15

Ochrana osobních údajů na tomto webu

Než vyplníte a odešlete formulář, seznamte se s obsahem této stránky.

Veškeré osobní údaje poskytované návštěvníkem jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány v souladu s platnou legislativou České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů a zákonem o elektronických komunikacích č. 127/2005 Sb. Jsme připraveni také na Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, tak zvané “GDPR”.

Na webu edgewell.cz (Personna International CZ s.r.o., CTPark Teplice, Kateřinská 96, 417 42 Nové Modlany, IČ: 27892131
DIČ: CZ27892131) probíhá sběr osobních údajů jak přímo od subjektu (vyplníte formulář), tak automaticky. Všem případům se nyní budeme věnovat podrobně. Dozvíte se o právních důvodech zpracování, účelu zpracování i o možnostech, jakými dosáhnete na svá práva.

Zpracování osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Personna International CZ s.r.o., CTPark Teplice, Kateřinská 96, 417 42 Nové Modlany, IČ: 27892131
    DIČ: CZ27892131 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovával tyto osobní údaje: Jméno a příjmení, E-mail, Zpráva, Životopis.
  2. Účel: E-mailová adresa, jméno, zpráva, životopis je nutné zpracovat za účelem uživatelské podpory, vzdělávání a personalistiky nebo vzniku smluvního vztahu . Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 let.
  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Personna International CZ s.r.o., CTPark Teplice, Kateřinská 96, 417 42 Nové Modlany, IČ: 27892131, DIČ: CZ27892131.
  4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
  • vzít souhlas kdykoliv zpět
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Život v Edgewellu

2. 12. 2022
Udržitelnost v Edgewellu

Společnost Edgewell má velmi zodpovědný přístup v oblasti udržitelnosti a klade si velké nároky, které se upínají k firemním cílům […]

1. 12. 2022
Halloween v Edgewellu

Podzim je již tradičně v Edgewellu spojený s Halloweenem, což je na první pohled jasné každému, kdo se přiblíží k […]

30. 11. 2022
Studenti se seznamují s naším závodem

Během října a listopadu se nám podařilo realizovat 4 exkurze pro studenty středních a vysokých škol. Konkrétně k nám zavítali […]

menu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram